Elektronische beveiliging

Elektronische Inbraak beveiliging

Met elektronische beveiliging wordt een inbraaksignaleringssyteem bedoeld, opgebouwd uit elektronische componenten. Een elektronische beveiliging is bedoeld om een poging tot of een inbraak tijdig te signaleren, alvorens de inbreker de attractieve zaken bereikt.

Brandbeveiliging

Een goede brandbeveiliging start uiteraard met een vroegtijdige detectie. Dankzij het gebruik van de meest recente branddetectietechnieken kan u de brand detecteren in een vroegtijdig stadium. Met een snelle detectie en precieze lokalisering van de brand beperken we de gevolgen aanzienlijk. Vertrouw daarom op Tiggelman Installatie voor een complete brandbeveiliging.

Camera Beveiliging

Met een beveiligingscamera beschermt u uw en andermans eigendommen. U houdt toezicht op de woning, het terrein of het bedrijfspand. Een beveiligingscamera online kopen vraagt de nodige voorbereiding. Kies voor kwaliteit en zekerheid, zodat eventuele indringers of vandalisten goed op beeld staan. Denk aan extra functies zoals nachtzicht, audio-opname en de mogelijkheid tot aansluiting op het LAN of WiFi-netwerk.

ONZE KLANTEN