Datanetwerken

Datanetwerken

Digitale communicatie wordt tegenwoordig gekenmerkt door snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid. Bedrijfsprocessen zijn er afhankelijk van. Daardoor neemt de netwerkbelasting op het datanetwerk enorm toe. Een goed werkend datanetwerk is dan ook essentieel. Via VOIP gaan ook steeds meer telefoonverbindingen over datanetwerken.

Datanetwerk producten

Bij de levering en aanleg van datanetwerken spelen kennis en ervaring een cruciale rol, omdat alles binnen het datanetwerk op elkaar afgestemd is. De elektriciens van Tiggelman Installatie bieden deze netwerken in als utp bekabeling.

Bij Tiggelman Installatie inventariseren wij uw wensen en we vertalen deze naar een goed werkend datanetwerk. De werkvoorbereiders kunnen u desgewenst voorzien van advies op maat, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor een optimale investering in een veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig datanetwerk.

Naast professioneel advies kunt u bij Tiggelman Installatie terecht voor het ontwerpen en installeren van een datanetwerk met behulp van bijvoorbeeld data- en telefoonaansluitpunten, kabelgoten, datazuilen, wandgoten, wandcontactdozen, et cetera. De meeste van onze datanetwerk producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Bij Tiggelman Installatie kunt u onder andere terecht voor:

  • Advies over datanetwerken
  • Datanetwerken ontwerp en aanleg
  • Inrichting datanetwerken met aansluitpunten en wandcontactdozen
  • Diverse producten leveren en monteren
  • Bestaand datanetwerk vervangen
  • Service en onderhoud

ONZE KLANTEN